Stuccomeister PRO

Wil je Stuccomeister op de vloer gebruiken? Dan is PRO de oplossing. Dit meerlaagse pleistersysteem is bedoeld voor de echte Meister. Het zelf afwegen, mengen en samenstellen van de componenten vraagt om training, maar biedt vooral oneindige mogelijkheden. Voor wanden en vloeren in droge en natte ruimtes en direct over bestaand tegelwerk aan te brengen.
Stuccomeister Rapid betonciré badkamer muur
voor alle wanden en vloeren
verwerking over bestaand tegelwerk
ook voor de natte cel
traditionele verwerking

Voor echte Meisters

Met Stuccomeister PRO kan een echte Meister zonder problemen de verschillende componenten afwegen, mengen en samenstellen. Door het gebruik van wapeningsgaas, wordt de ondergrond verstevigd en scheurvorming in wanden en vloeren voorkomen. Daarna worden twee basislagen aangebracht, waarvan de laatste in op kleur gemengd is. Als finishlaag kan er gekozen worden voor een iets gladdere wandpleister of voor een grovere en slijtvaste vloeruitvoering, die ook geschikt is voor de wand. Met een matte twee componenten lak kan het oppervlak 100% waterdicht gemaakt worden.

Stuccomeister Pro betonciré vloer eetkamer
Stuccomeister Pro betonciré en design drain douche

Stucco Design Drain

Een waterdichte afwerking in de douche vraagt om een waterdicht systeem. De combinatie van Stuccomeister PRO en getrainde Meisters die extra zorgvuldig te werk gaan, zorgt voor stijvolle wanden en vloeren, ook in de douche. Een unieke samenwerking met I-drain heeft onze Stucco Design Drain opgeleverd: een speciale afvoergoot voor een superstrakke en 100% waterdichte afwerking van de vloer in de douche.

meer informatie

Uitgesproken kleurenpalet

Stuccomeister PRO is in diverse uitgesproken kleuren verkrijgbaar. Met 34 kleuren is er een ruime keuze aan voorgemengde- en gedoseerde kleuren. Staat jouw kleur er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Stuccomeister Rapid betonciré wand

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!