Werken met Stuccomeister

Betonciré verwerken is vakwerk. Volg daarom een van onze Stuccomeister trainingen, waarin je onze systemen leert kennen en vertrouwd raakt met onze producten.

Training meister worden
trainen op locatie of on the job
BASIC, RAPID en PRO
ondersteuning en advies
toegang tot ons netwerk

Meister worden
Als je met onze betonciré wilt werken, raden wij je aan om een van onze trainingen te volgen. Deze trainingen zijn uitsluitend voor professionals. Ons aanbod bestaat momenteel uit trainingen op locatie en trainingen on the job. Of je nu een beginner bent die de basisvaardigheden wil leren of een ervaren vakman die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij hebben de juiste training voor jou. Afhankelijk van welke training jij volgt, krijg jij de titel ‘Meister’ en heb je uiteindelijk toegang tot onze webshop en de mogelijkheid om met ons PRO-systeem op de vloeren te werken.

Training op locatie
Training on the job

De voordelen van een Stuccomeister training
Na een van onze trainingen maak jij deel uit van Ceves Vergeer. Bij Ceves Vergeer delen we graag onze kennis en rijke ervaring in de afbouwsector met jou. Je geniet niet alleen van het voordeel van onze ondersteuning, maar we voegen je ook toe aan ons netwerk en koppelen je met klanten.

Jouw kennispartner & ondersteuning

Stucen met stijl kan soms uitdagend zijn. Daarom staan we voor je klaar als hulplijn. Of je nu advies over onze producten of technische ondersteuning nodig hebt, wij helpen je graag op weg.

Klantenbestand

Klanten zijn natuurlijk essentieel voor jouw succes als stukadoor. Als je getraind bent, koppelen we je graag aan potentiële klanten uit ons netwerk. Dan kun jij gewoon door met je projecten.

Kwalitatief vakwerk

Je krijgt de mogelijkheid met de beste producten op de markt te werken. Het maakt je werk efficiënt en je levert kwalitatief hoogwaardig vakwerk!

PRO

Een PRO training levert je de titel Meister op. Onze PRO producten kun je eenvoudig bestellen via onze webshop en je kunt hiermee (waterdicht) op de vloer aan de slag!

 

Jan Vrugteveen stukadoor- betonciré voor unieke betonlook

Zo word je Meister

STAP 1. Neem contact met ons op
STAP 2. Meld je aan voor een van onze trainingen
STAP 3. Vind jouw klus: wij kunnen je in contact brengen met Meister zoekers
STAP 4. Bestel onze producten via onze webshop of vraag naar een verkooplocatie in de buurt
STAP 5. Klaar om als Meister aan de slag te gaan!

Contact