Over ons

Stuccomeister is stucen met stijl. Met onze hoogwaardige betonciré voorziet een Meister elke ruimte van een tijdloze, authentieke en luxe uitstraling. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: als je kiest voor betonciré van Stuccomeister, kies je voor puur vakwerk.
stuccomeister-vrachtwagen
persoonlijk advies
specialistische kennis
ervaren adviseurs
authentiek vakwerk

Onze werkwijze

Het aanbrengen van betonciré op de juiste manier blijft vakwerk. Daarom werken wij met Meisters: getrainde stukadoors die gespecialiseerd zijn in het werken met Stuccomeister. Door ons landelijke netwerk is er altijd een Meister in de buurt, ongeacht de omvang of locatie van de klus. Voor elke stijl en ruimte hebben wij een geschikt product. Of je nu Meister wilt worden of een Meister zoekt; wij helpen je graag.

Stappenplan voor de Meisters in spe

1. Neem contact met ons op
2. Meld je aan voor een van onze trainingen
3. Via ons krijg jij een klus: wij brengen Meister zoekers in contact met jou
4. Bestel onze producten voor  jouw project eenvoudig via de webshop of vraag naar een verkooppunt in de buurt
5. Klaar om als Meister aan de slag te gaan!

Stappenplan voor geïnspireerde Meister-zoekers

1. Neem contact met ons op
2. Wij zoeken een Meister die bij jouw project past
3. De Meister neemt contact met jou op: hij kan je kleurstalen tonen, geeft advies en maakt een offerte voor je
4. Akkoord? De Meister kan aan de slag
5. Geniet binnen no-time van jouw prachtige Stuccomeister ruimte!

Stuccomeister toepassing

Het voordeel van Meister zijn

Meister zijn betekent deel uitmaken van Ceves Vergeer. Bij Ceves Vergeer delen wij graag onze kennis en ervaring met jou. Dit doen wij door altijd klaar te staan met persoonlijk advies, het geven van trainingen en nog veel meer. Als Meister heb je niet alleen de voordelen van ons als hulplijn, maar wij helpen jou ook bij het vinden van klanten. We trainen je en bieden je monsters en verkoopbrochures om mee te nemen naar de klant.

meister worden
Jan Vrugteveen Stuccomeister - betonciré voor unieke betonlook

Waarom wij met Meisters werken

Stuccomeister is Meesterlijk Simpel, maar het blijft vakwerk. Daarom werken wij uitsluitend met professionals. Onze Meisters krijgen trainingen en begeleiding zodat er altijd een eindresultaat tot stand komt dat voldoet aan jouw wensen. Door een netwerk van Meisters op te bouwen, kunnen wij in heel Nederland onze betonciré aanbieden. Daarnaast staat ons team adviseurs van Ceves Vergeer én de Meisters voor je klaar om jouw betonciré droom waar te maken.

meister vinden