Stucco Design Drain

Een stijlvolle Stuccomeister vloerafwerking in de natte cel is pas echt af in combinatie met een Stucco Design Drain van het merk I-Drain. Deze drain is speciaal ontwikkeld voor een naadloze afwerking in Stuccomeister vloeren.
Stuccomeister design drain douche
naadloze aansluiting
100% waterdicht
in 6 kleuren leverbaar
stijlvolle afwerking in de natte cel

Perfect op elkaar afgestemd

Vaak zorgt de installateur of een klusbedrijf voor de installatie van een drain in de badkamer. Voor de afwerking van de vloer met betonciré komt een echte Meister om de hoek kijken. Wel zo prettig als drain en afwerking dan perfect op elkaar zijn afgestemd. Onze Stucco Design Drain heeft een afvoerkader van Solid Surface, die perfecte hecht en zo de basis vormt voor een waterdichte aansluiting met de Stuccomeister vloerafwerking. De randhoogte is met slechts 2,5 mm. volledig afgestemd op de laagdikte van de Stuccomeister vloerafwerking.

Design drain douche
Stucco design drain

Strakke en waterdichte aansluiting

De Stucco Design Drain bestaat uit een RVS afvoergoot met een gepatenteerd afvoersifon systeem. Het afvoerkader is gemaakt van Solid Surface; voor een uitstekende hechting en waterdichte afwerking met de Stuccomeister vloerafwerking. Standaard wordt deze drain geleverd met een geborsteld, dun RVS afdekrooster. Om stijlvol aan te sluiten bij de Stuccomeister vloer zijn de roosters van Stucco Design Drain in 6 trendy kleurstellingen te bestellen; van “Lightgold” tot “Metalblack”.

bestel

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!