Betonciré in jouw badkamer

Met de betonciré van Stuccomeister geef jij jouw badkamer of toiletruimte een tijdloze en luxe sfeer, zonder dat er sloopwerk bij komt kijken! Lees verder en ontdek alle voordelen. Liever direct een van onze adviseurs spreken voor persoonlijk advies?

neem contact op
Stuccomeister Pro betonciré badkamer
door ervaren Meisters
100% waterdicht
hygiënisch en weinig onderhoud
ook in de douche
Stuccomeister Rapid betonciré badkamer wand

Waarom is betonciré geschikt voor in de badkamer?

Dankzij de sterke en waterdichte samenstelling is Stuccomeister zeer geschikt voor jouw badkamer. Door de speciale laklaag wordt het stucwerk waterdicht en vuilafstotend. In tegenstelling tot tegels, heeft een Stuccomeister wand of vloer geen voegen waar schimmels en bacteriën kunnen hechten. Makkelijk schoon te houden en heel hygiënisch!

tips voor onderhoud

Voordelen van betonciré in de badkamer

  • Multifunctioneel Meisterwerk

De betonciré van Stuccomeister kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Ideaal voor in de badkamer; tover deze om tot een luxe en rustgevend oord – een landelijke uitstraling of juist een moderne look, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Renoveren zonder breekwerk

Dankzij de samenstelling van Stuccomeister, kan de betonciré, met juiste voorbehandeling, over tegels aangebracht worden. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar zit jij ook minder lang in de rommel!

  • Vieze voegen zijn verleden tijd

De betonciré van Stuccomeister wordt naadloos aangebracht. Hierdoor zijn vieze voegen, waar bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen, verleden tijd. De afwerking met speciale laklagen zorgt ervoor dat jouw Stuccomeister wand of vloer in de badkamer 100% waterdicht is, tegen een stootje kan én eenvoudig schoon te maken is!

  • Voor elke stijl

Van zachte, neutrale tinten tot gedurfde kleuren, ons brede kleurenpalet biedt jou de kans om een ruimte naar wens te creëren!

  • Altijd uniek

Onze getrainde Meisters hebben ieder een eigen handtekening ontwikkeld in hun vakwerk, wat betekent dat jij altijd een eindresultaat krijgt dat jouw ruimte onderscheidt van alle anderen.

Voor een superstrak eindresultaat: Stucco Design Drain

Speciaal voor een superstrakke en 100% waterdichte afwerking is de Stucco Design Drain ontwikkeld: de drain die naadloos overloopt in jouw Stuccomeister vloer. Verkrijgbaar in 7 trendy kleuren, zo is er voor elke stijl een optie.

Design drain douche
Stuccomeister Pro betonciré badkamer muur

Wat kost betonciré in de badkamer?

Helaas kunnen wij geen exacte prijzen noemen. Dit heeft te maken met het feit dat wij uitsluitend met getrainde Meisters werken die een offerte opstellen aan de hand van de klus. Welk systeem moet er gebruikt worden, hoe groot is de ruimte, hoelang is de Meister ermee bezig en nog veel meer factoren die invloed hebben. Hierdoor kunnen de prijzen erg verschillen en zullen het geen goede indicaties zijn. Wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!