Betonciré in jouw keuken

Met de betonciré van Stuccomeister geef jij jouw keuken een tijdloze en luxe sfeer, zonder dat er sloopwerk bij komt kijken! Lees verder en ontdek alle voordelen. Benieuwd hoe Stuccomeister in jouw keuken staat?

neem contact op
Stuccomeister betonciré keuken
door ervaren Meisters
vuil- en vochtafstotend
hygiënisch en weinig onderhoud
geen sloopwerk nodig
Stuccomeister Pro betonciré wand

Waarom is betonciré geschikt voor in de keuken?

Dankzij de sterke en waterdichte samenstelling is Stuccomeister zeer geschikt voor jouw keuken. Door de speciale laklaag wordt het stucwerk vocht- en vuilafstotend. In tegenstelling tot tegels, heeft een Stuccomeister wand of vloer geen voegen waar schimmels en bacteriën kunnen hechten. Makkelijk schoon te houden en heel hygiënisch!

tips voor onderhoud

Voordelen van betonciré in de keuken

  • Multifunctioneel Meisterwerk

De betonciré van Stuccomeister kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht, van beton tot gips. Ideaal voor in de keuken; op zowel muren als vloeren toepasbaar – een landelijke uitstraling of juist een moderne look, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de muur is niet langer een spatwand nodig, met een vochtige doek veeg je eenvoudig vlekken weg. Heb je vloerverwarming in de keuken? Dat is geen probleem, ook in de keuken kan onze betonciré dan op de vloer aangebracht worden.

  • Ook stijlvol keukenblad te realiseren

Met de betonciré van Stuccomeister kan je ook meubels een nieuwe look geven; denk hierbij aan een nieuw tafelblad en zélfs stijlvolle aanrechtbladen. Bijkomend voordeel is dat een betonciré keukenblad ook duurzaam is; met de juiste verwerking en samenstelling is het slijt- en krasvast en eenvoudig te onderhouden. Zo gaat het extra lang mee.

  • Renoveren zonder breekwerk

Dankzij de samenstelling van Stuccomeister, kan de betonciré, met juiste voorbehandeling, over tegels aangebracht worden. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar zit jij ook minder lang in de rommel!

  • Vieze voegen zijn verleden tijd

De betonciré van Stuccomeister wordt naadloos aangebracht. Hierdoor zijn vieze voegen, waar bacteriën en schimmels zich kunnen nestelen, verleden tijd. De afwerking met speciale laklagen zorgt ervoor dat het oppervlak vocht- en vuilafstotend is, tegen een stootje kan én eenvoudig schoon te maken is! Bekijk onze onderhoudsinformatie voor meer tips.

  • Voor elke stijl

Van zachte, neutrale tinten tot gedurfde kleuren, ons brede kleurenpalet biedt jou de kans om een ruimte naar wens te creëren!

  • Altijd uniek

Onze getrainde Meisters hebben ieder een eigen handtekening ontwikkeld in hun vakwerk, wat betekent dat jij altijd een eindresultaat krijgt dat jouw ruimte onderscheidt van alle anderen.

Stuccomeister betonciré aanrecht

Wat kost betonciré in de keuken?

Helaas kunnen wij geen exacte prijzen noemen. Dit heeft te maken met het feit dat wij uitsluitend met getrainde Meisters werken die een offerte opstellen aan de hand van de klus. Welk systeem moet er gebruikt worden, hoe groot is de ruimte, hoelang is de Meister ermee bezig en nog veel meer factoren die invloed hebben. Hierdoor kunnen de prijzen erg verschillen en zullen het geen goede indicaties zijn. Wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!