Betonciré op de vloer

Onze Meisters kunnen jouw vloer superstrak afwerken met onze PRO producten. De voordelen? Prachtig resultaat, te combineren met vloerverwarming, slijt- en krasvast én makkelijk te reinigen! Lees verder en ontdek alle voordelen, of neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies.

neem contact op
Stuccomeister Pro betonciré vloer woonkamer
door ervaren Meisters
slijt- en krasvast
perfect met vloerverwarming
eenvoudig schoon te houden
Stuccomeister Pro betonciré vloer woonkamer

Warme voeten én een strakke vloer?

Wist je dat Stuccomeister zonder problemen gecombineerd kan worden met vloerverwarming? Onze betonciré wordt dan over een dekvloer of tegelvloer aangebracht waar (elektrische) vloerverwarming in verwerkt zit. De warmte van de vloerverwarming wordt snel overgenomen door de dunne lagen afwerking. Daarnaast wordt de vloer eenvoudig te reinigen en slijt- en krasvast door de speciale behandeling met meerdere laklagen. Met Stuccomeister ervaar je de voordelen van je vloerverwarming, de luxe uitstraling én het gemak.

bekijk de kleuropties

Voordelen van betonciré op de vloer

  • Multifunctioneel Meisterwerk

De betonciré van Stuccomeister is voor elke ruimte geschikt en kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Met een Stuccomeister vloer tover jij je woon- of slaapkamer, badkamer of keuken om tot een luxe en stijlvolle ruimte – een landelijke uitstraling, industrieel of modern, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De Stuccomeister betonciré vloeren worden door ervaren Meisters aangebracht, de combinatie van dit vakwerk en de kwaliteit van onze producten zorgt ervoor dat jouw vloer lang mee gaat. Vooral met juist onderhoud gaat het tientallen jaren mee. De afwerking met speciale laklagen zorgt ervoor dat jouw Stuccomeister vloer vocht- en vuilafstotend is, slijt- en krastvast en scheuren blijven uit. Daarnaast is de betonciré eenvoudig schoon te maken met slechts een beetje water en een doek. Bekijk onze onderhoudsinformatie voor meer tips.

  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming

Zo’n strakke vloer hoeft niet te betekenen dat je koude voeten krijgt! De warmte van (bestaande) vloerverwarming wordt snel overgenomen door de dunne lagen betonciré.

  • Voor elke stijl

Van zachte, neutrale tinten tot gedurfde kleuren, ons brede kleurenpalet biedt jou de kans om een stijlvolle vloer naar wens te creëren!

  • Altijd uniek

Onze getrainde Meisters hebben ieder een eigen handtekening ontwikkeld in hun vakwerk, wat betekent dat jij altijd een eindresultaat krijgt dat jouw ruimte onderscheidt van alle anderen.

Oók voor in de badkamer

Vieze voegen zijn verleden tijd: Stuccomeister betonciré op jouw badkamervloer is eenvoudig schoon te maken en vieze voegen zijn verleden tijd met de naadloze afwerking. De betonciré kan 100% waterdicht afgewerkt worden, waardoor het ook zeer geschikt is voor in de douche. Om jouw badkamer helemaal stijlvol te maken is er Stucco Design Drain, de douchedrain die naadloos aansluit op jouw Stuccomeister vloer!

Stuccomeister Pro beton ciré vloer voor betonlook badkamer
Stuccomeister Pro toegepast op vloer

Wat kost betonciré op de vloer?

Helaas kunnen wij geen exacte prijzen noemen. Dit heeft te maken met het feit dat wij uitsluitend met getrainde Meisters werken die een offerte opstellen aan de hand van de klus. Welk systeem moet er gebruikt worden, hoe groot is de ruimte, hoelang is de Meister ermee bezig en nog veel meer factoren die invloed hebben. Hierdoor kunnen de prijzen erg verschillen en zullen het geen goede indicaties zijn. Wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!