Betonciré op de muur

Met een betonciré wand van Stuccomeister geef je niet alleen jouw muur een nieuwe uitstraling, maar creëer je een tijdloze en luxe sfeer in de hele ruimte. Lees verder en ontdek alle voordelen. Liever persoonlijk advies ontvangen?

neem contact op
Stuccomeister Pro betonciré wand
door ervaren Meisters
vocht- en vuilafstotend
kan tegen een stootje
tijdloos resultaat
Stuccomeister Pro betonciré wand woonkamer

Geef jouw muur een meesterlijke uitstraling met betonciré

Op zoek naar een duurzame wandafwerking met die tijdloze betonlook? Met de betonciré van Stuccomeister krijgt jouw muur een prachtige uitstraling. Een betonciré wand is niet alleen stijlvol, maar ook eenvoudig schoon te maken. Stuccomeister muren worden afgewerkt met een laklaag die ervoor zorgt dat de wand afneembaar wordt. Vlekken of vingerafdrukken van vette kinderhandjes veeg je gemakkelijk van de wand met een natte doek. De wand krijgt een authentieke uitstraling en kan tegen een stootje.

bekijk onze meisterwerken

Voordelen van betonciré op de muur

  • Multifunctioneel Meisterwerk

De betonciré van Stuccomeister is voor elke ruimte geschikt en kan op bijna iedere ondergrond worden aangebracht; denk hierbij aan beton, tegels of gipsplaten. Tover je woon- of slaapkamer, badkamer of keuken om tot een luxe en stijlvolle ruimte – een landelijke uitstraling of juist een moderne look, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Renoveren zonder breekwerk

Dankzij de samenstelling van Stuccomeister, kan de betonciré, met juiste voorbehandeling, over tegels aangebracht worden. Hiermee bespaar je niet alleen tijd en kosten, maar zit jij ook minder lang in de rommel!

  • Onderhoudsvriendelijk

De afwerking met speciale laklagen zorgt ervoor dat jouw Stuccomeister wand vocht- en vuilafstotend is, tegen een stootje kan én eenvoudig schoon te maken is! Met slechts een vochtige doek haal jij vingerafdrukken, spetters en vegen van de muur. Bekijk onze onderhoudsinformatie voor meer tips.

  • Voor elke stijl

Van zachte, neutrale tinten tot gedurfde kleuren, ons brede kleurenpalet biedt jou de kans om een ruimte naar wens te creëren!

  • Altijd uniek

Onze getrainde Meisters hebben ieder een eigen handtekening ontwikkeld in hun vakwerk, wat betekent dat jij altijd een eindresultaat krijgt dat jouw ruimte onderscheidt van alle anderen.

Oók voor badkamer & toilet

Vieze voegen zijn verleden tijd met de naadloze afwerking. Onze betonciré is ook geschikt voor badkamer en toilet. De wand is eenvoudig schoon te maken met slechts een vochtige doek. De betonciré kan 100% waterdicht afgewerkt worden, waardoor het zeer geschikt is voor in de badkamer.

Stuccomeister Rapid betonciré badkamer wand

Upgrade jouw huis met Stuccomeister

Stuccomeister geeft elke ruimte
een compleet nieuwe uitstraling.
Onze Meisters staan voor je klaar om
jouw ruimte om te toveren.

Vul het formulier in, dan neemt een van onze adviseurs neemt zo snel
mogelijk contact met je op!